Over Logocom

Logocom is opgericht door Marjoleine Jansen, een ervaren Senior Practitioner coach (Nobco). Ooit begonnen als logopediste, heeft Marjoleine zich al vrij snel gespecialiseerd in de verbindende kant van het spreken. Sinds 1995 richt Logocom zich volledig op Individuele, Team- en OrganisatieCoaching, met de focus op communicatie en gedrag. En het (interim-)managen van veranderingen binnen organisaties.

 

Logocom is een coachbureau maar dan net even anders.

Ieder mens is uniek

Iedereen heeft een verhaal. Ik coach met mijn verhaal. Die persoonlijke werkwijze past bij mij. Ik zoek in het contact altijd de verbinding op een open manier. Daarin richt ik me volledig op jouw situatie, jouw verhaal. Ik vind het belangrijk om eerst jou te begrijpen voordat je mij begrijpt. Als er wederzijds vertrouwen is, gaan we samen aan de slag om het gewenste doel te bereiken.

Het contact gaat voor het contract.

Elke vraag heeft een eigen antwoord

Als je verandering of beweging wilt in de huidige situatie is het van belang om een goede analyse te maken van wat er speelt in jouw (organisatie) omgeving. Wat maakt dat iets gaat zoals het gaat en waardoor krijg je wat je altijd krijgt? Wat wil het team bereiken en welke bijdrage kun jij daaraan leveren? Wat heeft de organisatie erbij voor ogen?

Deze vragen leveren geen standaardantwoorden op, dus elk traject is samen-maat-werk.

Gedrag krijgt betekenis in de context

Er is meer dan je aan de buitenkant kunt waarnemen. Iedereen heeft een eigen geschiedenis en kent meerdere rollen, want naast werknemer ben je ook kind van je ouders en buurman in de straat. Elk team heeft ook een eigen historie welke ingebed is in een organisatie met een bepaalde cultuur.

Daardoor ontstaan er gedragspatronen die vóór je kunnen werken maar soms ook een beweging kunnen belemmeren. Systemisch leer je het verleden te begrijpen om zo voorwaarts te kunnen bewegen. Dit geeft ruimte en hernieuwde energie. En zorgt voor een diepgaande verandering.

RJP9rZ53

Logocom | Marjoleine Jansen

Coaching & VeranderManagement

06 – 54 22 44 75

[email protected]

Gevestigd in Amsterdam

Linkedin
WEBSITE DOOR VOGELPOEL ICT SERVICE